WALL-05DT Dante® højttaler

3.695,00 kr.
Varenummer: 13.2390

Varen er på lager : Levering 1-2 hverdage

Væghøjttaleren WALL-05DT opfylder perfekt alle krav. Det er ikke bare et DSP-modul, men har også et integreret 2-kanals Dante® modul.

1
+
Tilføj til kurv

Væghøjttaleren WALL-05DT opfylder perfekt alle krav. Det er ikke bare et DSP-modul, men har også et integreret 2-kanals Dante® modul. Denne Dante® taler er særligt velegnet til kommercielle anvendelser i den professionelle sektor. Det kan bruges til applikationer, hvor flere lydkanaler skal overføres over store afstande og til forskellige områder eller steder. Anvendelsesområderne omfatter skoler, kontorbygninger, fitnesscentre, butikker og restauranter.
Sammenlignet med analog transmission giver digital transmission flere fordele. Kvaliteten af kablet er ikke forpligtet til at være så høj som med analoge transmissioner og selv med større afstande, signalet har en sammenlignelig lav følsomhed over for interferens. Sammenlignet med andre Audio over Ethernet-programmer, fx CobraNet eller EtherSound, kan Dante® understøtte gigabit-programmer med flere kanaler, har en lavere ventetid og automatisk konfiguration.
Strømmen til WALL-05DT leveres via PoE (Power over Ethernet) eller via en 12 V strømforsyning, som er tilgængelig på option. Desuden kan det integrerede DSP modul styres via app, som giver de vigtigste funktioner som master volumenkontrol og kontrol for diskant, mellemtone og bas.
Aktiv højttaler med integreret Dante® modul