VOX MVX150H GUITAR AMPLIFIER

6.250,00 kr.
Varenummer: 8042670

Lagerstatus Varen er på fjernlager Kontakt Dwlmusik for bestilling.

VOX MVX150H GUITAR FORSTÆRKER Udstyret med en Nutube i både pre-amp og power amp! Den næste generation af rørforstærker er ankommet!


1
+
Tilføj til kurv

VOX er stolte af at kunne annoncere ankomsten af sine nye flagskibsforstærkere udstyret med Nutube, den næste generation af vakuumrør. Sortimentet består af to modeller: MVX150C1 combo amp og MVX150H amp hovedet.
For fuldt ud at udtrykke nutubens potentiale har både forforstærker- og effektforstærkersektionerne en Nutube. Den nydesignede forstærker bruger NuPower-teknologi og opnår lydkvalitet og fantastisk kraft, der overgår konventionelle rørforstærkere. Designet med to kanaler dækker en lang række lyde fra ren til høj gevinst og alt derimellem. MVX150 har også nyttige funktioner såsom en WET ONLY output for den indbyggede rumklang og effekter sende / vende tilbage. Derudover combo-type MVX150C1 specielt udstyret med en britisk-made Celestion Redback højttaler, der dækker en bred vifte af frekvenser og kan håndtere den høje effekt af MVX150.
MVX150-serien repræsenterer en ny grænse af forstærkere, en, der udfordrer de etablerede opfattelser af store rør forstærkere og dyre boutique forstærkere.