VOX MV50-AC

1.258,00 kr.
Varenummer: 8046900

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for levering:

VOX MV50-AC GUITAR FORSTÆRKER. Analog pre-amp byder på de ikoniske toner af klassisk VOX AC. Monster lyd, minimal størrelse - MV50 er den ultimative moderne forstærker.

1
+
Tilføj til kurv

MV50 kombinerer klassisk forstærkerdesign med VOX ny innovativ Nutube-teknologi for at producere en miniatureforstærker med en fantastisk lyd. Med en utrolig 50 watt, denne lille pakke serverer alvorlige guitar tone, der minder om dine foretrukne gamle rør forstærkere. Parret med denne innovative pre-amp kredsløb er en pålidelig og effektiv klasse D power amp, der er specielt designet til MV50. Fra varme, naturlige renser til dynamiske overdrev, denne magt forstærker er blevet manipuleret til at reagere på dine guitarer naturlige tone og din spilleteknik.
MV50's linje / hovedtelefon ud kan være direkte til en mixer, lyd interface, eller dine foretrukne par hovedtelefoner. VOX's designteam brugte kun de fineste mikrofoner og vintage forforstærkere til at designe kabinetsimuleringskredsløbet i MV50. Dette smart designede kredsløb giver dig mulighed for at optage eller øve dig med seriøs studielyd hvor som helst eller når som helst.