VOX BC112

2.895,00 kr.
Varenummer: 8046922

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.

Vox Kabinet.Som den sidste komponent i din platform har højttalerskabet en betydelig indvirkning på din guitarlyd. At have en høj kvalitet, veldesignet kabinet, der parrer godt med din forstærker valg er en afgørende overvejelse og kan drastisk forbedre din tone.

1
+
Tilføj til kurv

Black Cab-serien er baseret på VOX's unikke designfilosofi og leverer hidtil uset fleksibilitet og lydkvalitet. Skabsstrukturen er blevet nøje overvejet i alle detaljer, herunder nøje udvalgt højttaler, og et simpelt design i grundlæggende sort. Med Black Cab serien kan du drage fuld fordel af guitarforstærkerhovedets potentiale og yde den bedste lyd.
BC112 indeholder en enkelt 12"-højttaler. Det er ideelt til et mellemstort eller større studie eller et live-spillested. Selvfølgelig ville det også være et godt valg til dit eget private værelse.
Til BC112 valgte vi en Celestion V-type 12-tommer højttaler for et skridt op i lydkvaliteten. Den giver en velafbalanceret lyd fra de lave til de høje områder og bevarer den fyldige mellemtonelyd, som du forventer af VOX. Og ved at montere denne højttaler forfra har vi gjort lyden klarere og gjort den mere spredt over en bredere vifte. Derudover sikrer den semi-open-back struktur med en oval port stram lavfrekvent lyd, der bevarer en følelse af kvalitet. Resultatet er en samlet "fremadrettet" lyd.
To af disse højttalerskabe kan tilsluttes parallelt. Du kan bruge et skab til hverdagstræning, og tage langs to kabinetter til generalprøve eller live-optræden, der forbinder dem parallelt, når du har brug for at spille med mere volumen.
Specifikationer
Højttaler: 1 x 12"Celestion V-type 12" 8 ohm
Indgangsstik: 2 x indgangsstik
Max Indgang: 70Wrms
Mål (W x D x H): 520 x 445 x 260 mm/20,47"x 17,52" x 10,24"
Vægt: 13,6 kg.
Medfølgende elementer: Højttalerkabel