VOX AC4C1-BL

2.695,00 kr.
Varenummer: 8044704

Lagerstatus : Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik bestilling.

Vox rør-forstærkere er noget af det mest indspillede i Rock’n-Roll historien. Med et register fra massiv crunch til glitrende rent er Top Boost-sound’en selve grunden for Vox identitet. Blå AC4C1 .

1
+
Tilføj til kurv

Med et register fra massiv crunch til glitrende rent er Top Boost-sound’en selve grunden for Vox identitet. AC4C1-BL gengiver denne uovertrufne sound i et kompakt og portabelt format. Gain- og EQ-kontrollerne i kombination med Master-volumen gør det let at finde den klassiske Vox-sound gennem Rock`n Roll historien. Den blå farve og ”stof” fronten stammer fra VOX anno 1963, og bakelit-håndtaget gør Vintage-fornemmelse.

Med et register fra massiv crunch til glitrende rent er Top Boost-sound’en selve grunden for Vox identitet. AC4C1-BL gengiver denne uovertrufne sound i et kompakt og portabelt format. Gain- og EQ-kontrollerne i kombination med Master-volumen gør det let at finde den klassiske Vox-sound gennem Rock`n Roll historien. Den blå farve og ”stof” fronten stammer fra VOX anno 1963, og bakelit-håndtaget gør Vintage-fornemmelsen komplet.

  • 4 Watt Class A design
  • Kontroller:Gain, Bas, Diskant og Master Volume
  • 12AX7 preamp-rør (x2); EL84 udgangsrør (x1)
  • 10" Celestion VX10 højtaler
  • Blå AC4C1