VOX AC10C1-VB COMBO Limited Edition, Vintage Black.

4.250,00 kr.
Varenummer: 8044696

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.

AC10 Custom er nu tilgængelig i en vintage sort farvemodel.


1
+
Tilføj til kurv

AC10 var en af de første forstærkere, der bærer VOX-navnet og har længe været forgudet for sin evne til at opnå fyldige og velformulerede rørtoner ved håndterbare volumener. AC10C1 er en moderne tage på dette klassiske design, mere kraftfuld end AC4, men mere bærbar end AC15, og byder på den klassiske Top Boost kredsløb, gør det muligt at give både klassiske og moderne toner. Derhjemme, i studiet, eller på scenen, er dette den perfekte guitar forstærker til enhver situation. Denne AC10 Custom er nu tilgængelig i en vintage sort farve model.
VB (Vintage Black) refererer til gitter klud, der var specielt anvendt i 60'erne. Det giver en intens udseende med en noget anderledes smag end standard brun.
Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve en endnu mere raffineret AC10 Custom VB.
Udstyret med en 10" CELESTION G10-45 Creamback-højttaler
AC10C1 VB bruger en 10"-CELESTION G10-45 Creamback-højttaler, der er karakteristisk for dens kraftfulde mellemtone- og funklende højfrekvenser.
Udstyret med vakuumrør lavet af JJ Electronics
I både forforstærker og forstærker har enheden vakuumrør lavet af JJ Electronics, der er kendt for deres lyd. Rene lyde er endnu klarere, og crunch / forvrængning lyde bevarer deres form, leverer en tone med en forbedret definition.
Vigtigste specifikationer
Bortset fra farven på enheden og højttaleren, specifikationerne er identiske med den oprindelige farve ac10C1