Studiologic Sledge 2.0 synthesizer

6.995,00 kr.
Varenummer: 95533020

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

  •  Analog  virtuel Synthesizer  

  • Indbygget med 24 toners polyfoni. Synt med 61 tangenters  klaviatur 

1
+
Tilføj til kurv

 Studiologic  2.0 er en 61-tangenters virtuel, analog synthesizer med  TP-9 klaviatur samt 24 toners polyfoni. 

Bygget på den oprindelige  synthesizer, selvom den ligner sin forgænger,  har den fået  kraftig udvidede lydkreations-muligheder og forbedrede performance-funktioner.  Polyfonien udvidet fra 16 til 24, hvilket især er nyttigt i Auto Dual tilstanden, som giver dig mulighed for at oprette split og . Du kan sætte pitch- og hold-kontrollerne til at påvirke lydene uafhængigt af hinanden, og du kan gemme  mode lyde i de 1.000 hukommelsespladser. Med den udvidede 60 MB interne flashhukommelse kan du også hente samples, så du kan lave dine helt egne og originale lyde.   softwaren gør det også nemt at redigere, og du kan her mappe sample-redigering takket være et logisk opbygget grafisk brugerinterface. 

Til lydkreation får du her  de sædvanlige oscillatorer, man vil le kunne forvente i en virtuel, analog . Du får , sine samt sample & hold, men  2.0 har derudover et sæt med 66 digitale  , der er hentet fra den klassiske  PPG  synthesizer. Med  2.0 kan du således lave alt fra analog 70'er-synthbass til moderne, aggressive -lyde. 

Om du foretrækker at stable lyde for på den måde at lave massive , eller om du selvlaver flotte, atmosfæriske og stemningsfulde, lagdelte klange, så bliver dine behov tilgodeset med  2.0. Ud over at stable oscillatorer kan du synkronisere oscillatorer 2 og 3 og bruge sinus- og -bølgeformerne samt  generator til at skabe forbløffende, store klange.