Studiologic Sledge 2.0 Black edition synthesizer

7.995,00 kr.
Varenummer: 95533030

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

  • Analog  virtuel Synthesizer i meget høj kvalitet  

  • 61 tangenter klaviatur  Installeret med  24 toners polyfoni   samt Indbygget faktar arpeggiator.  •    


1
+
Tilføj til kurv

 61-tangenters virtuel, analog synthesizer med  TP-9 klaviatur og incl  24 toners polyfoni. 

Bygget på den oprindelige  synthesizer, selvom den minder om  sin forgænger,  har den fået udvidede lydkreations-muligheder samt forbretperformance-funktioner .Polyfonien er udvidet fra 16 til 24,der  især er nyttigt i Auto Dual tilstanden, som giver dig mulighed for at oprette split og . Du kan sætte pitch- og hold-kontrollerne til at påvirke lydene uafhængigt af hinanden, og hvor du kan gemme  mode lyde i de 1.000 hukommelsespladser. Med den udvidede 60 MB interne flashhukommelse kan du her  også hente samples, som du kan lave dine helt egne og originale lyde.   softwaren gør det også muligt og nemt at redigere, og du kan mappe og  sample-redigering takket være et logisk opbygget grafisk brugerinter faceder er nemt at finde rundt   i . 

Til lydkreation får du her  de sædvanlige oscillatorer,man vil forvente i en virtuel, analog . Du får , med  sine samt sample & hold, men  2.0 har derudover et sæt med 66 digitale  , som er hentet fra den klassiske  PPG  synthesizer. Med  2.0 kan du således lave alt fra analog 70'er-synthbass til moderne, aggressive -lyde. 

Om du foretrækker at stable lyde for på den måde at lave massive , eller om du laver flotte, atmosfæriske og stemningsfulde, lagdelte klange, så bliver dine behov tilgodeset med  2.0. Ud over at stable oscillatorer kan du synkronisere oscillatorer 2 og 3 og bruge sinus- og -bølgeformerne samt  generator til at skabe forbløffende, store klange.