Studiologic SL Mixface SL Mixface Controller

1.585,00 kr.
Varenummer: SL Mixface SL123

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Studiologic SL Mixface er en kraftfuld og stilfuld kompakt controller til din DAW software. 

1
+
Tilføj til kurv

SL Mixface kan styre og automappe alle større DAW programmer, og den kan medbringes overalt, så du kan bruge den med fuld frihed. Dens tilslutningsmuligheder og interne batterier gør SL Mixface til en ideel bærbar enhed, der også er perfekt til din stationære studioopsætning. Med øjeblikkelig DAW / Control mode switching er du klar til at styre dine DAW og virtuelle instrumenter med et enkelt tryk på en knap. Transportkontrolfunktionerne fungerer altid, uanset om du optager, redigerer lydparametre eller blander.

 l


ogic SL Mixface kan være vært for ethvert MIDI keyboard, så den kan fungere som en fuld 4-lags controller, og takket være avancerede tilslutningsmuligheder er det muligt at kommunikerer med enhver computer via Bluetooth og USB, samtidigt!

 

SL Mixface er designet til integration med Studiologic's klaviaturer, hvor den giver dig adgang til kraftigt udvidede kontrolfunktioner. Dens magnetiske stribe på bagsiden gør det muligt at anbringe SL Mixface på ethvert MIDI keyboard, som har et metal topdæksel, således at SL Mixface kan fungere som en fysisk udvidelse af kontrolfladen.

 

SL Mixface DAW kontroller:

 

Rec, Mute, Solo, Select

3 for hvert spor (knob, slider, button)

Master slider

Transport

Play/Stop, Record, Next Track, Previous Track

Set marker, Next marker, Previous marker, Cycle

Understøttede DAW:

 

Ableton Live

Apple GarageBand

Apple Logic Pro X

Avid Pro Tools

MOTU Digital Performer

PreSonus Studio One