Studiologic Numa Organ 2

6.795,00 kr.
Varenummer: stlogi4556

Varen er på lager levering 1-2 hverdage .

73-tangenters orgel der rummer 128 toners polyfoni,    TP/8O klaviatur og pitch-hjul samt rotary-/modulationshjul. Det 73 tangenters Orglet byder på et meget stort udvalg af orgellyde, der alle er blevet hentet fra alle ide mest populære orgler igennem tiderne. Ydermere får du 9 , drawbars er kan  indstilles individuelt for det øvre og det nedre klaviatur, og hermed får en lang række effekter til efterbehandling af -heriblant vibrato, drive,  m.m. 
1
+
Tilføj til kurv

73-tangenters orgel der rummer 128 toners polyfoni,    TP/8O klaviatur og pitch-hjul samt rotary-/modulationshjul. Det 73 tangenters Orglet byder på et meget stort udvalg af orgellyde, der alle er blevet hentet fra alle ide mest populære orgler igennem tiderne. Ydermere får du 9 , der kan  indstilles individuelt for det øvre og det nedre klaviatur, og hermed får en lang række effekter til efterbehandling af -heriblandt vibrato, drive,  m.m. 

 Organ 2 yder en flot og fantastisk, nøjagtig gengivelse af nogle af de mest respekterede Tone Wheel orgler, du får samtidig med at den fleksibilitet, som moderne redigerings- og kontrolfunktioner giver.  7 forskellige orgellyde, der fordeler sig på 3 Tone Wheel orgler, tre analoge orgler samt et kirkeorgel. Det store kontrolpanel giver dig direkte adgang til mere end 30 kontroller, der kan bruges til at tilpasse lyden uden at du  igennem forskellige menupunkter og bliver bøvlet. 

Benyt USB-porten til at gemme og hente nye lyde og indstillinger eller du kan bruge 11-pin porten til at styre en ekstern Leslie. Herudover får du MIDI, som du .a. kan bruge til at tilslutte en MIDI-baspedal, og får mulighed for at tilslutte en pedal til hold funktion ( /fast) samt expression-pedal.  Organ der har 2 hovedtelefonudgange,  L/R-udgang samt audio in ().