Sire Larry Carlton S7 TS el-guitar tobacco sunburst

5.995,00 kr.
Varenummer: S7-TS

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

  • Bygget i nordamerikansk  elletræ og med sadel af ægte ben. 

  • Endvidere udstyret med et meget alsidigt pickup-system 

  • Her får du en lækker elguitar med egenskaber, som vi sjældent har set i prisklassen 

  • ” ahorn hals med afrundet hals/gribebræt overgang 

1
+
Tilføj til kurv

med deres legendariske Marcus Miller basguitar serie og deres stilfulde og overkommelige akustiske guitar. Nu har Sire kastet sig over elguitaren. Med Sire Larry Carlton benytter Sire sig af præcis den samme opskrift, som har gjort deres  så efterspurgte. Ligesom med elbasserne så er målet at lave et instrument, der er så overvældende med hensyn til kvalitet og pris, at Sire ikke behøver at være afhængig af grossister, for at kunne sælge deres instrumenter. Ligesom med Marcus Miller  har Sire allieret sig med en af verdens mest fremtrædende og erfarne instrumentalister, og har i  designet en elguitar med et helt  forhold mellem pris og kvalitet. 

Konstruktion 

Larry Carlton S7 er baseret på et traditionelt -design. Kroppen er lavet i nordamerikansk elletræ, som leverer en stærk, klar og fyldig klang med en kødfuld mellemtone og veldefineret bas. 

Halsen er lavet i ét stykke ahorn, som via sin hårdhed og styrke minimerer bevægelser i halsen, og giver en stabil og god spillefornemmelse, og som samtidigt giver elguitaren en vedholdende tone. Halsen på Larry Carlton S7 er ligeledes blevet behandlet i en  hvor halsen ”bages” i et iltfattigt miljø. Det bevirker at halsen  at opføre sig på samme måde som på en gammel og tilspillet elguitar. I stedet for en almindelig skåret hals/gribebræt overgang, har Sire og Larry Carlton valgt at give S7 elguitaren et kvalitetsløft, som indebærer at Larry Carlton S7 laves med satin lakeret hals og afrundet hals/gribebræt overgang. Du får således en mere behagelig spillefornemmelse i kraft af en hals, som ligger bedre i hånden, og som ikke bliver fedtet, når du spiller og øver i længere perioder. 

Sadlen er en af de vigtigste dele på en elguitar, da den har afgørende betydning for elguitarens  og lyd. Afhængigt af hvilket materiale der bliver brugt, kan sadlen enten forbedre elguitarens tone eller nedbryde den. Selvom  er både dyre og svære at arbejde med, så anses ben for at levere en mere afbalanceret og klar tone, og Sire har derfor valgt ikke at gå på kompromis på dette punkt, og har monteret Larry Carlton S7 med en sadel i ben. 

Larry Carlton S7 er derudover monteret med et 2-punkts tremolo med massive stål sadler, og Larry Carlton S7 er udrustet med  stemmeskruer. 

Elektronik 

Pickup-konfigurationen på Sire Larry Carlton er udlagt som en H/S/S konfiguration med en  bagerst og en single  pickup i midten og ved halsen. Pickupperne er fremstillet med  5 magneter, som vi kender for deres meget kraftfulde og slagkraftige tone. 

Pickupperne er forbundet med en 5 positions pickup skifter og en enkelt tone og  kontrol.