Que Audio mikrofon

3.395,00 kr.
Varenummer: QA22BE

Varen er på lager  Levering 1-2 hverdage

QA22's nøglefunktioner omfatter total fleksibilitet i pandebånd og boom arm justering for at imødekomme en bred vifte af hoved størrelser og kæbe linjer. QA22 indeholder pivoring ørepuder for nem mikrofon boom arm placering på begge sider af ansigtet.1
+
Tilføj til kurv

QA22's nøglefunktioner omfatter total fleksibilitet i pandebånd og boom arm justering for at imødekomme en bred vifte af hoved størrelser og kæbe linjer. QA22 indeholder pivoring ørepuder for nem mikrofon boom arm placering på begge sider af ansigtet. Spisepuderne kan placeres fladt til opbevaring i sin lynlåspose, samtidig med at der spares plads under transporten. QA22 kapselkabinettet er designet til at være ekstremt vandafvisende.
 
QA22's afsing giver også mulighed for nem og billig udskiftning af dele, der er tilgængelige som accessores. Dette omfatter QA22-BA Boom Arm og Mikrofon, QA22-EC ørepuder og QA22-CA-kabel. Også inkluderet med QA22 er en DATC 1E Tie Clip, og et par DAWS HE høj tæthed vindskærme.
 
Nyfremstillede høj quallity stik muligheder er nu tilgængelige for flere trådløse bælte pakker, herunder Shure, Shnneheiser, AT, AKG, MiPro, Revolbs, Lectrosonics, EV, Sony og meget mere. XLR phantom powered-stik er også tilgængelige.