QSC TM16 TouchMix

11.250,00 kr.
Varenummer: 1391116

Lagerstatus Ring:

 22-kanals digital mixer med touchscreen-grænseflade.

1
+
Tilføj til kurv

QSC TouchMix er digitale mixere udformet for musikere og lydteknikere, som behøver en kraftig, kompakt og prisrigtig digitalmixer med funktioner, som oftest kun findes på betydeligt dyrere produkter.

TouchMix-16 (16 stk. mic/line,+ 2 stereo line) og TouchMix-8 (8 stk. mic/line, 2 stereo line) tilfredsstiller både krævende og mindre erfarne brugere med forprogrammerede presets, som bevirker, at du hurtigt kommer i gang. En tydelig touchscreen i kombination med hardwarekontroller giver en hurtig og overskuelig brugerflade. Alle indgangskanaler er fuldt understøttet med gate, kompressor og en fire-bånds parametrisk EQ, og 4 stk. effektprocessorer tilbyder reverb, delay, limiter og pitch.

Alle indgange kan indspille / afspille på separate spor via USB, og den medfølgende Wifi-dongle gør, at kontrol fra Ipad bliver let og enkelt.

  • 16/8 mikrofonindgange
  • 2 stereo indgange
  • 10/4 Aux udgange og 8 DCA
  • 4 multieffekt processorer
  • Komplet DSP processing på alle indgange og udgange
  • Brugervenlige presets og “wizards” for hurtigt set up og hurtigt resultat
  • WiFi adapter inkluderet for iPad kontrol
  • Soft carrying case
  • Multi-kanal rec/playback direkte til USB
  • QSC TouchMix er digitale mixere udformet for musikere og lydteknikere, som behøver en kraftig, kompakt og prisrigtig digitalmixer med funktioner, som oftest kun findes på betydeligt dyrere produkter. TouchMix-16 (16 stk. mic/line,+ 2 stereo line) og TouchMix-8 (8 stk. mic/line, 2 stereo line) tilfredsstiller både krævende og mindre erfarne brugere med forprogrammerede presets, som bevirker, at du hurtigt kommer i gang. En tydelig touchscreen i kombination med hardwarekontroller giver en hurtig og overskuelig brugerflade. Alle indgangskanaler er fuldt understøttet med gate, kompressor og en fire-bånds parametrisk EQ, og 4 stk. effektprocessorer tilbyder reverb, delay, limiter og pitch. Alle indgange kan indspille / afspille på separate spor via USB, og den medfølgende Wifi-dongle gør, at kontrol fra Ipad bliver let og enkelt. 16/8 mikrofonindgange 2 stereo indgange 10/4 Aux udgange og 8 DCA 4 multieffekt processorer Komplet DSP processing på alle indgange og udgange Brugervenlige presets og “wizards” for hurtigt set up og hurtigt resultat WiFi adapter inkluderet for iPad kontrol Soft carrying case Multi-kanal rec/playback direkte til USB