PRS TREMONTI - MT15 HEAD

3.900,00 kr.
Varenummer: 1690215

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.

Mark Tremonti 15W dual channel signatur forstærker hoved.


1
+
Tilføj til kurv

Paul reed Smiths søgen efter tone har resulteret i en forstærker samling få kan drømme om. Under sin jagt mødte han Doug Sewell, en talentfuld amp tekniker. Paulus var imponeret over sit arbejde, og de besluttede at blive partner.

MT 15 er en kommanderende to kanal alle rør forstærker med afbalanceret aggression og artikulation. Drevet af 6L6 rør, MT 15 har en stor, fed lyd, så du kan grave i tunge med rytmer, men også få syngende blytoner ud af en forstærker. Uanset om du optager, øver, skriver eller spiller et lille rum, har denne forstærker alt, hvad du har brug for.

MT 15's design startede med tungere spillere i tankerne, men i sidste ende har det meget at tilbyde spillere i alle genrer. Ligesom PRS Archon forstærkeren har MT 15 fem forstærkningstrin før Masteren for fuld, frodig forvrængning. Gain-kanalen bliver stor, chunky tone med massiv, stram lav ende, men det aldrig mister sin velformulerede note definition eller stor bly tone. Den rene kanal er lys og chimey, god med akkorder og fingerstyle spille - uanset om med et billede eller ej. Den rene kanal har også en push / pull boost kontrol, der tilføjer en lille overdrive for old school stykket. Uanset hvilken tone du ringer i, forbliver MT 15 afbalanceret på tværs af spektret med en sød, glat tone, der ikke bider hovedet af dig.

Yderligere funktioner omfatter en effekt loop og bias justeringselementer, der er tilgængelige fra bagpanelet for nem servicering. På trods af sine 15 watt lyder MT 15 mere som 50, så en halv afbryder, der tager MT til 7 watt, er en velkommen tilføjelse. Bottom line, mængden af funktioner, hugeness af lyden, og den rå hestekræfter af kredsløbet gør MT 15 en imponerende madkasse helten.