PRS Sonzera 20 1x12 Combo

5.875,00 kr.
Varenummer: 1690230

Lagerstatus : Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik inden bestilling.

Paul reed Smiths søgen efter tone har resulteret i en forstærker samling få kan drømme om. Under sin jagt mødte han Doug Sewell, en talentfuld amp tekniker. Paulus var imponeret over sit arbejde, og de besluttede at blive partner.

1
+
Tilføj til kurv

Sonzera 20 er en 20-watt combo forstærker med to uafhængigt styrede, footswitchable kanaler designet til maksimal alsidighed og i en ånd af vintage forstærkere, der gav dig mulighed for at styre din tone i stedet for amp er i kontrol.
Den rene kanal leverer fuld, 3D toner minder om amerikanske 1960's og 70's forstærkere. Den ledende kanal er relateret til den rene kanal kredsløb-wise, så det kan sættes op til at fungere som en boostet ren kanal eller manipuleret til at gøre kanalerne lyde som to helt forskellige forstærkere (den ledende kanal kan indstilles fra let til meget tung forvrængning ved blot at bruge volumen og master kontrol). Den lyse kontakt på den ledende kanal er blevet omhyggeligt skræddersyet til at levere velkendte high-end snap og er særlig effektiv på de lave strenge, hals pickup indstillinger, og med singlecoils, mens den lave ende svar af den ledende kanal er fuld, stram og klar.
Begge kanaler på Sonzera er designet til at maksimere note klarhed og definition. Den globale tilstedeværelseskontrol og tonestakken giver spillerne mulighed for at ringe i forskellige toner fra klokkelignende klokketil varmere, tykkere toner. Sonzera 20 Combo har også global rumklangstyring, der er designet til at forbedre noter uden at forplumre dem. Rumklang kan tændes og slukkes via fodkontakten. Tilføjelsen af en indbygget effekt loop giver spillerne mulighed for at bruge alle deres tidsbaserede effekter med lethed uden negativ indvirkning på den overordnede tone i forstærkeren.
Ud over den alsidige tone er Sonzera 20 Combo også designet til pålidelighed og servicevenlighed. Stikkontakterne er monteret direkte på stålchassiset, og der anvendes ingen push-on-tilslutninger – alle ledninger loddes.
Med robust konstruktion, en bred vifte af toner og standhaftig kontrol, er Sonzera 20 Combo en solid gig- og studioværdig amplifer.

  • 20 watt 2-channel combo
  • 1 x 12” Celestion V-type speaker
  • Power tubes: 2 x 6L6GC
  • Preamp Tubes: 1 x JJ ECC83, 3 x 12AX7AC5
  • Output jacks: 2 x 4 Ohm, 2 x 8 Ohm, 1 x 16 Ohm
  • Weight: 19 kg