Peavey Vypyr VIP 1 Combo

1.269,00 kr.
Varenummer: 7309432

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik inden bestilling.

En forstærker til elektrisk, akustisk og basguitar! Ved hjælp af Peavey's revolutionerende Variable Instrument Input sammen med omhyggeligt udtryk amp modeller, en enkelt Vypyr VIP amp kan give forstærkning for en række forskellige instrumenttyper.

1
+
Tilføj til kurv

 Vypyr VIP-1 20w guitar modellering combo er en ideel praksis forstærker til en række instrumenter ved hjælp af Variable Instrument Performance teknologi med amp-presets til akustisk guitar, elektrisk guitar og bas. Selv simuleringer af faktiske akustiske guitar og bas lyde er indbygget. Ved hjælp af en kombination af kraftfulde 32-bit SHARC-processorer med flydende tal og patenterede Analoge TransTube-kredsløb for at skabe en fantastisk klingende forstærker med en fantastisk spillefornemmelse.

Alle VYPYR effekter, amp modeller og parameter kontrol kan tilgås uden at tilslutte en computer, i modsætning til mange andre modellering forstærkere. USB tovejs data og lydport giver en nem måde at optage, oprette forbindelse til VYPYR-software, gemme presets, få lektioner og praksis til backing tracks.