Peavey Invective 120 Head

13.961,00 kr.
Varenummer: 7317152

Lagerstatus Varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.

Designet i samarbejde med Periferiens Misha Mansoor, vil dette 120W kraftcenter hjælpe spillerne med at opnå de mest beundrede metallyde, fra rene til de mest ekstreme af high-gain toner.

1
+
Tilføj til kurv

Guitarister med tungere smag på udkig efter deres næste opgradering vil finde en robust løsning i den nye Peavey® invective.120 Head. Denne multi-kanal amp hoved er perfekt egnet til spillere at opnå de mest beundrede metal lyde, fra woody og ren til den mest ekstreme af høj gevinst toner.
En rørforstærker lyder kun lige så godt som det, der er indeni, og Peaveys skældsord.120 leverer kvalitet med fire matchede JJ 6L6GC udgangsrør med topbelastede bias-testpunkter og justering. På bagpanelet, vil spillerne finde parallelle højttaler udgange med impedans selector, en MSDI direkte udgang med Niveau / Tone / Ground Lift, MIDI ud / thru, og MIDI footswitch input. Den medfølgende fodkontakt har ni presets for yderligere at hjælpe spilleren med at opnå den ønskede tone. En fjernbetjening omskiftelig rack loop og effekter loop, halv-strømafbryder, og to 9VDC på 500mA ekstra strømstik fuldføre bagpanelet.
På frontpanelet er endnu flere muligheder og avancerede kontrolfunktioner tilgængelige. Invective.120 Head har en enkelt indgang med fire tastekanaler: Rengør kanal med boost drev og tone; (meget) Ren kanal med forstærkning / lav / midt / høj / post; Bly/Crunch-kanalindgang med muting gate-tærskel; og Lead / Crunch kanal med boost niveau og tone. Alle kanaler, samt kanalen vælge med prik lysdioder, er fjernbetjening omskiftelige. Både Lead- og Crunch-kanalerne har uafhængige før- og efterforstærkningskontroller samt delt lav/mellem/høj EQ. Standby- og strømafbryderne med blåt jeweled-pilotlys angiver, hvornår forstærkeren er klar. Bare justere Master Resonans, Tilstedeværelse og Volumen knopper, og det er klar til at rocke.