Peavey Classic 20 Mini Head

5.895,00 kr.
Varenummer: 7314152

Lagerstatus Varen e rpå fjenlager Kontakt Dwlmusik for bestilling.

 2-kanals 20-Watt alle rør Mini-Head med mikrofon Simuleret Direkte ouput via XLR eller USB.

1
+
Tilføj til kurv

Tidløse klassikere fra en amerikansk original! Enhver, der har formået at vende en passion til en karriere, kan helt sikkert lokalisere det nøjagtige tidspunkt, at de indså deres livs kald. For Hartley Peavey, det øjeblik fandt sted i 1957 på en Bo Diddley koncert dybt i Mississippi. Den energi, han følte, og de toner, han hørte den aften i sidste ende ville tage form i den første Peavey guitar forstærker. Resten, som vi siger, er rock & roll historie. I dag lever den originale bølge af inspiration videre i en af Hartleys mest varige kreationer, Peavey Classic® Series

Æret af blues, land og rock spillere både, Peavey Classic forstærkere spænder over tonale landskab fra vintage til moderne med lethed, og Classic 20 MH giver denne tone i en meget bærbar pakke.
All-tube, 20-Watt Classic 20 MH er drevet af to EL84 power rør og 3 12AX7/ECC83 forforstærker rør. Det har to kanaler, der følger den samme gevinst struktur og fakturering af Peavey Classic serien forstærkere for ren og alsidig tone. Kanalerne deler en tre-bånds EQ, frodig rumklang og en effekt loop. Kanalerne, effekterne loop og rumklang er alle footswitchable.
Peavey's TSI™ rør overvågning advarer spillere af power tube status, og i tilfælde af en nødvendig rør udskiftning, identificerer, hvilket rør der skal udskiftes. Bagpanel funktioner såsom en mikrofon simuleret direct interface (MSDI™) med XLR output og USB ud, højttaler nederlag switch og 3 position magt dæmper en switch gør Classic 20 MH mini hoved perfekt til studie miljøer.