Peavey 6505® Plus 112 Combo

5.795,00 kr.
Varenummer: 7288452

Lagerstatus varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.


Den ubestridte lyd af metal! Metal dør aldrig. Når det lader til, at genren er blevet taget til det yderste, en ny generation kommer og omdefinerer "heavy." Lyden af moderne metal sætter en ny standard for brutalitet og aggression, og at realisere denne lyd, de bands, der har ført den moderne metal bevægelse for de sidste to årtier har henvendt sig til den eneste guitar ampere op til opgaven : Peavey 6505®-serien

1
+
Tilføj til kurv

Efter at have smedet lyden af aggression i mere end 15 år, gør Peavey sin højt respekterede, high-gain 6505® Serie forstærker til rådighed for første gang i en 1x12 combo-amp konfiguration.
Den Peavey 6505 - forstærkeren bruges af metal stjerner Trivium, Machine Head, Bullet For My Valentine og mange flere - vil nu være tilgængelig i en 60-watt combo med to kanaler og en omfattende feature set. Den nye 6505 Plus 112 combo udnytter den fulde gevinst og legendariske tone i Peavey 6505-serien, som siden 1991 har defineret lyden af ekstrem rockguitar, i et format, der er lige så velegnet til klubber, øvelokaler og studier.
Fem udvalgte 12AX7 preamp rør og et par 6L6GC power-amp rør giver det tonale fundament for 6505 Plus 112 combo, mens patenterede kredsløb som Peavey's Resonance kontrol tweak sin legendariske tone. Både Lead- og Rhythm-kanalerne har uafhængige trebånds-EQ, før/efter-forstærkningskontroller og presence- og resonansjustering. Rhythm-kanalen indeholder også et footswitchable Crunch boost.
Den 6505 Plus 112 combo har også Peavey MSDI™ mikrofon-simuleret direkte interface, som eliminerer behovet for miking ved at give brugerne mulighed for at dirigere forstærkerens signal direkte til en optageenhed eller mixerpult. Yderligere funktioner omfatter tre-foråret rumklang, effekter loop og eksterne højttaler udgange, plus en 12 "Sheffield® højttaler i en forseglet-back kabinet, der tilbyder maksimal resonans og lyd projektion.