Peavey 6505® Mini Head w/footswitch

3.845,00 kr.
Varenummer: 7314182

lagerstatus varen er på fjernlager kontakt Dwlmusik for bestilling.

20w alle rør mini-hoved med legendariske Peavey 6505 toner i en lille, bærbar pakke.

1
+
Tilføj til kurv


Den ubestridte lyd af metal! Metal dør aldrig. Når det lader til, at genren er blevet taget til det yderste, en ny generation kommer og omdefinerer "heavy." Lyden af moderne metal sætter en ny standard for brutalitet og aggression, og at realisere denne lyd, de bands, der har ført den moderne metal bevægelse for de sidste to årtier har henvendt sig til den eneste guitar ampere op til opgaven : Peavey 6505®-serien

Med en all tube preamp og power amp, den 6505® MH autentisk producerer den meget elskede brutale toner af den legendariske Peavey 6505 i en lille, bærbar pakke.
Den 6505® MH har to kanaler, der følger den samme gevinst struktur og fakturering af sin storebror! Kanalerne deler EQ, frodig rumklang og en effekt loop. Kanaler, crunch, effekter loop og rumklang er alle footswitchable.
T.S.I.™ tube overvågning konstant lader dig vide, at din magt rør er i god form, og hvis ikke, hvilke der skal udskiftes.
Bagpanelet på 6505 MH er fuld af moderne teknologi, herunder Peaveys eksklusive MSDI-udgang, USB-optagelsesudgang, hovedtelefonudgang, højttalernederlagskontakt samt en indbygget kraftdæmper!