Pasgao PAW-920/PBT-801 (823-832 MHz) trådløst sæt

4.499,00 kr.
Varenummer: PBT801

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

  • Trådløst mikrofonsæt med 2 lommesendere og modtager 

  • True Diversity teknologi 

  • Automatisk frekvensvalg. 

  • 160 kanaler i 10 grupper 

1
+
Tilføj til kurv

Pasgao PAW-920/PBT¬801 er et dobbelt trådløst mikrofonsystem med en dobbelt modtager og 2 sendere. 

Pasgao PAW-920 giver dig mulighed for at vælge mellem 160 forskellige frekvenser i 10 frekvensgrupper i frekvensområdet 823-832 MHz. Disse frekvenser er godkendte i forhold til de nyeste lovkrav. PAW-920 modtageren er en kompakt og letanvendelig høj kvalitets modtager med en imponerende rækkevidde og en fremragende signal kvalitet. Modtageren bruger automatisk frekvensafprøvning til at finde ledige frekvenser i området, og bruger infrarød synkronisering til automatisk at parre senderen og modtageren til den valgte frekvens. Denne egenskab gør Pasgao PAW-920 til et utroligt letanvendeligt system. For at gøre livet endnu nemmere automatiserer et digitalt lydstyrkekontrolsystem den lydstyrke, der udsendes, hvilket sikrer optimal signalstyrke uden forvrængning. Det indbyggede digitale volumenkontrolsystem eliminerer også behovet for en volume kontrol, og giver mulighed for problemfri skift mellem forskellige mikrofonbrugere. Resultatet er en klar og præcis lydgengivelse. 

PBT-801 er en kompakt, let og diskret sender, der kan bruges med headset og klipsmikrofoner (medfølger ikke). Et baggrundsbelyst LCD-display viser mikrofonens driftsstatus, inklusive den aktuelle gruppe, kanal samt batteri og låsestatus. 

True Diversity 

Pasgao PAW-920/PBT¬801 er et True Diversity system hvilket betyder at modtageren er udrustet med 2 antenner, og at systemet kontinuerligt overvåger signalstyrken på hver antenne, og automatisk skifter til den stærkeste modtagende antenne. Dette forhindrer udfald, der kan forekomme på grund af destruktive interferensmønstre i radiobølgerne, eller når en kunstner bevæger sig rundt på scenen med senderen. Dette er kendt som True Diversity modtagelsesteknologi i modsætning til kvasi-diversitetsmodtagelse, der bruger to antenner, men som kun overvåger én antenne ad gangen, og skifter, når den antenne falder under en bestemt signalstyrke, uanset styrken på den anden antenne. 

Andre nyttige funktioner 

En mute kontrol på bagsiden af modtageren fungerer som et noise gate, og er en nyttig funktion til at modtage interferenslyde, når mikrofonen ikke er i drift. Den baggrundsbelyste LCD på forsiden af modtageren viser status for hver modtagende kanal, inklusive den aktuelle gruppe og frekvens og aktiv antenne. LED-måleren med 6 segmenter angiver RF-signalstyrke og lydindgangsniveauer.