Nux WK-520 el-klaver

6.595,00 kr.
Varenummer: WK520

Varen er ikke  på lager 

Rigtig godt kvalitets klaver til billige penge 88 vægtede tangenter med 300 indbyggede lyde 100 r og 300 rytmer med akkompagnement  i Ny forbedret elektronik.

1
+
Tilføj til kurv

Rigtig godt kvalitets klaver til billige penge 88 vægtede tangenter med 300 indbyggede lyde 100 r og 300 rytmer med akkompagnement  i Ny fon stor succes som NUX har haft med WK-310 har fået NUX til, at føje en endnu et elklaver til deres sortiment. WK-520 har en del af de egenskaber, som har gjort WK310 til et hit, men NUX har med WK-520 opgraderet elklaveret på en række punkter, som gør WK-520 til et attraktivt og prisbilligt bud på et fremragende elklaver i sin prisklasse. Med NUX WK-520 får du mulighed for, at tilegne dig et praktisk digitalt klaver, som kan levere en autentisk klaver oplevelse. WK-520 præsenterer sig i et lavt profileret, men alligevel stilfuldt design, som gør det nemt at integrere el-klaveret i en velindrettet stue. WK-520 er samtidigt så slankt designet, at det uden problemer kan placeres på et værelse eller tages med på kollegiet.

 

 

Fuldt pedalsæt, vægtede hammer tangenter og Steinway klaverlyd

 

 WK-520 sig udmærker sig  ved at kunne byde på et helt fuldt pedalsæt, samt vægtede tangenter ,- skaleret hammer action samt  klaverlyd, har Nux hentet fra et af de mest legendariske klaverer, som nogensinde er blevet produceret  - Steinway’s 9 meter koncertflygel. Klaverlyden er baseret på en  meget omfattende sampling af Steinway flyglet, hvor hver enkelt  tone er samplet med  5 forskellige anslagsniveauer, hvilket gør  at du kan spille følsomt og udtryksfuldt på klaveret, og få en oplevelse  at klaveret reagerer meget  livligt og autentisk på dit spil. 

 

 

Her får du det samme fuldt vægtede 88-tangenters klaviatur som på WK-310, der  er baseret på vægtede Hammer Action tangenter,WK-520 er klaviaturet monteret i en metal ramme, der sikrer en mere stabil spilleoplevelse. De vægtede Hammer Action tangenter er konstrueret på en sådan måde, at tangenterne i klaviaturet har tyngde og yder en smule modstand, når man trykker tangenterne ned. Denne funktion  har Nux hentet fra akustiske klaverer og flygler, og det er en funktion ,  mange klaverlærere sætter stor  pris på, at et el-klaver har. Perfekt til den vordende pianist, som skal gang med at opbygge sin fingerteknik, da det her  gør overgangen til et akustisk klaver meget nemmere.

 

 

Indeholderr Indbyggede rytmer samt  akkompagnement

 

Nux WK-520 har mere end dobbelt så mange lyde som WK-310, her er WK-520 også udrustet med rytme og akkompagnements funktion, at WK-520 kan fungere som et keyboard. som på et keyboard kan du bruge WK-520 til at spille alskens sange indenfor en lang række stilarter, WK-520 automatisk har  et akkompagnement med trommer, bas og en lang række instrumenter. Benyttelse af  Auto Chord funktionen kan du  spille komplette sange fra start til du slutter, uden at skulkle  bruge mere end 2-3 fingre.

 

 

Suverænt El-klaver med moderne og brugbare muligheder

 

Nux WK-520 er udstyret med alle de funktioner, som man ville benytte  bruge i et el klaver,der  normalt vil forventet, at et elklaver skal have Du får dual keyboard, der kan  splitte el-klaveret op i 2 dele (perfekt til en lærer/elev undervisnings situation). Layer – så du kan lægge 2 toner oveni hinanden og spille dem samtidigt. Samt  får du  indbygget metronom, ekko og rumklangs effekter, der kan bruges til at skabe en autentisk rum fornemmelse .

 

 Optage dine melodier og sange kan du også , så kan du ligeledes gøre dette. WK-520 har en funktionel enkel og let betje nbar optagefunktion, så du herved kan optage dine sange, og lytte til dem efterfølgende.