Nux WK-310 el-klaver black

4.295,00 kr.
Varenummer: -WK310

Varen er på Lager Levering 1-2 hverdage .

 El klaver med 88 vægtede tangenter, pedalsæt, nodeholder og stativ er incl, samt indbyggede 128 indbyggede lyde, incl  10 watt stereo

højtalersystem. 

1
+
Tilføj til kurv

Her har  du mulighed for at tilegne dig et praktisk kvalitets  digitalt klaver, der  kan levere en fantastisk  autentisk klaver oplevelse. WK-310 el klaveret  præsenterer sig i et lavt profileret, alligevel i et  stilfuldt design, der  gør det nemt at integrere el-klaveret i en  stue.  Er samtidigt så slankt udført og designet, at det uden problemer kan placeres og stilles  på et værelse .

 

Her får du fuldt pedalsæt, vægtede hammer tangenter og rigtig flot Steinway klaverlyd

Kvalitetsmæssigt udmærker WK-310 sig ved at kunne byde på fuldt pedalsæt, vægtede tangenter som med  skaleret hammer action og en klaverlyd,  Nux har benyttet sig af  fra et af de mest legendariske klaverer der nogensinde er blevet porduceret  - Steinway’s 9 meter koncertflygel. Klaverlyden er baseret på en særdeles omfattende sampling af Steinway flyglet, hvor hver enkelt  tone er samplet ved 5 forskellige anslagsniveauer, der  garanterer, at du kan spille følsomt og udtryksfuldt på klaveret og få fornemmelse af , at klaveret reagerer livligt og autentisk på det du spiller . Det fuldt 88-tangenters klaviatur, som er baseret på vægtede Hammer Action tangenter. Vægtede Hammer Action tangenter er udført på en sådan måde, at tangenterne i klaviaturet har tyngde og yder en lidt  modstand, når man bevæger  tangenterne ned. Denne egenskab har Nux hentet fra akustiske klaverer og flygler, og det er en egenskab, som mange klaverlærere sætter pris på, at et el-klaver har. 

 

El-klaver med mange rigtig gode  moderne og brugbare muligheder

Klaveret  er udrustet med alle de funktioner, man skal bruge i et el klaver, og at  som man normalt ville  forventet, at et el klaver

skal havet Du får dual keyboard,der kan splitte el-klaveret op i 2 dele (perfekt til en lærer/elev undervisnings situation). Layer – så der kan lægges 2 toner oveni hinanden og spille dem samtidigt. Du får indbygget metronom og ekko og rumklangs effekter, som du her kan bruge til at skabe en autentisk rumfornemmelse med., du får endda Pitch shift, der  er en egenskab, man normalt kun ser i  i en synthesizer. Pitch shift er et lille hjul, hvor  du kan “bøje” den lyd, du spiller på klaveret - op eller ned.

 

Den Indbyggede  Bluetooth giver dig her  mulighed for at tilslutte trådløst til en smartphone eller tablet for derigennem at få adgang alle de klaver- og undervisnings app’s,som  man i dag kan benytte sig af for at understøtte sit klaverspil og for at fremme indlæringen. Derudover har WK-310 indbygget USB udgang til tilslutning til computer samt AUX indgang til tilslutning af ekstern musikafspiller. Der er Line Out, så man har mulighed for at tilslutte WK310 til et eksternt anlæg, hvis man skulle  får brug for at forstærke WK310 yderligere op. Der er desuden også  2 hovedtelefon udgange, så man har mulighed for at øve og spille sammen med en anden.