Nux AC-80 Stageman II akustisk guitar-forstærker

2.995,00 kr.
Varenummer: nuxac80dan123

Varen er på lager levering 1-2 hverdage

  •  Akustisk Guitarforstærker på 80 w effekt 

  • Beregnet til akustisk guitar og vokal 

  • Er med Batteridrift via indbygget genopladeligt batteri 

  • Bluetooth 

  • med Android/IOS app og multieffekt, IR og rytmeboks/looper 

  • Er med Indbygget rumklang 

  • Inkl. Fodkontrol også  

1
+
Tilføj til kurv

Stageman AC80 er udført til at give en nøjagtig og naturlig lydgengivelse, når man har behov for  en akustisk guitar og vokal op. Den akustiske Forstærker er en - forstærker på ikke mindre end 80 watt samt 2 indbyggede 6,5” og 1” højttalere. Frontpanelet er udstyret med 2 kanaler, der hver især er optimeret til henholdsvis mikrofon og akustisk guitar. De 2 kanaler har en 3-bånds tonekontrol med bas, mellemtone og diskant, så du kan finjustere lyden individuelt på hver kanal. Ud over det er der en effektsektion med rumklang, der er tilpasset til vokal og guitar. 

 II app og forstærkerens indbyggede  får du  til AC- omfattende udvalg af funktioner. Med   kan du tilgå  omfattende multieffekt sektion hvor der kan vælges imellem 12 effekter herunder , tape , modulation og . Alle effekter kan tilpasses og er muligt at lægge forskellige effekter på kanal 1 og kanal 2. Du får også  for at vælge imellem 8 forskellige IR impuls responser som kan  at give din  klang et ekstra løft. I  kan du også tilgå  rytmeboks med 8 rytmer + metronom samt  looper funktion. 

Stageman AC-  et indbygget genopladeligt batteri  holde dig kørende i op til 4 ½ time før du løber tør for strøm. Det gør Stageman  til den vordende eller etablerede gademusiker men det gør også at du kan bruge AC-80 som  til afspilning af musik  det til udendørs lydanlæg til tale. 
Bagpå forstærkeren har NUX placeret en balanceret XLR DI-udgang og en line udgang, så du kan tilslutte Stageman 80 til et større lydanlæg eller en ekstra monitorhøjtaler. Her får du får effektloop, så du kan integrere dine eksterne effekter og en AUX  indgang, så du kan tilkoble en smartphone eller en anden ekstern lyd-enhed hav der er behov