Mapex PF1000

1.850,00 kr.
Varenummer: 4044910

Bestillingsvarer kontakt Dwlmusik fro bestilling Tlf 30615031

Den nye Falcon-pedal fra Mapex er den blødeste stortrommepedal, du nogensinde kommer til at spille på.


1
+
Tilføj til kurv

 Hver eneste detalje er konstrueret for at få Falcon til at føles som ét med din fod. Kamakslen kan udskiftes og kommer i to udseender — "Glide" og "Persuit", hvor den ene giver en liniær acceleration, mens den anden er udformet for mere kraft og punch! Falcon kommer endog med udskiftelige vægte på 10 henholdsvis 20 gram. Den nye fodplade er udformet for at give følelsen af en længere plade men uden den ekstra vægt. Gigbag er inkluderet

Agility through design, simplicity through form

Design-filosofien bag hardwaren i Mapex Falcon-serie handler lige så meget om design som funktionalitet. Hver funktion er nøje udtænkt for at du som trommeslager ikke behøver at have fokus og energi på grejet men kun på dit trommespil.

Pedalerne i Falcon-serien er opdateret og sætter et nyt niveau hvad angår fornemmelsen mellem fod og pedal. Pedalerne svarer lynhurtigt med en naturlig og føjelig bevægelse, så du altid kan være sikker på, at pedalen gør det, som dine fødder vil. Foruden at du kan indstille vinklen på fodpladen og køllen medfølger også to forskellige vægte, så du kan indstille præcis, hvordan køllen skal svare og føles. Du har også mulighed for at skifte fra kædedrift til Direct Drive med tilbehørs-kittet AC1000D. Lige meget om du spiller følsomt jazz, fræk pop eller sidder og mangler blastbeats i 240 bpm, så lover vi dig, at de nye Falcon-pedaler kommer til at levere det, du ønsker!