Mapex Armory The Sabre Snare Drum

2.150,00 kr.
Varenummer: 4030225

Bestillingsvare :kontakt Dwlmusik Tlf : 30615031

Pop og knæk af denne Ahorn / Valnød hybrid shell skærer dybt med hvert slag.  "THE SABRE" vil afgøre eventuelle tvister om, hvem der holder den bedste tid i bandet.

1
+
Tilføj til kurv

Armory serien er det seneste resultat af Mapex Hybrid-Shell konceptet. Det er udviklet af et team fra hele verden og har også inkluderet rådgivning med Mapex top kunstnere.

Kernen i udviklingsarbejdet var at udvikle et trommesæt fuldt lastet med funktioner, der gør trommesættet optimeret og spilbart lige ud af kassen: herunder Remo trommehud, revolutioneret SONIClear™ skrå kanter for optimeret resonans og klarhed, SONIClear™ suspensionssystem i pukupp hang, der begrænser overførslen af energi til stativer og hardware, og yderligere styrker kernens naturlige resonans.

Studioease Shell-pakke

Inkluderer lavvandede pukor og gulv pukor dækker en bred vifte af spillestile. Den lavvandede ljupet accelererer log respons og er lettere at tune lidt højere uden at ofre krop eller magt i lyden. Meget velegnet til trommeslageren, der har brug for et stort sæt til alle musikalske genrer.


[B] Rock Shell-pakke

Indeholder størrelser, der dækker en bred vifte af musikalske stilarter. Denne konfiguration tilbyder en blanding af magt og alsidighed, velegnet til trommeslageren, der ønsker en bærbar kanon sæt og spiller mange forskellige musikalske stilarter.


Fusion Shellpack

Indeholder mindre størrelser og er lige så velegnet til rocktrommeslageret, der har brug for et bærbart, velklingende kit, som for jazztrommeslageret på udkig efter alsidighed.