Mapex AR504STK 5pc Shell Pack

7.795,00 kr.
Varenummer: 4067007

Bestillingsvare :kontakt Dwlmusik Tlf : 30615031


5-pce Armory Series Fusion Shell Pack - Black Dawn. Indeholder 20x16 Stortromme, 10x8 og 12x9 Tom Toms, 14x14 Floor Tom, 14x 51/2 Snare Drum, 2 x TH800 Tom holder.

1
+
Tilføj til kurv

Armory serien er det seneste resultat af Mapex Hybrid-Shell konceptet. Det er udviklet af et team fra hele verden og har også inkluderet rådgivning med Mapex top kunstnere.

Kernen i udviklingsarbejdet var at udvikle et trommesæt fuldt lastet med funktioner, der gør trommesættet optimeret og spilbart lige ud af kassen: herunder Remo trommehud, revolutioneret SONIClear™ skrå kanter for optimeret resonans og klarhed, SONIClear™ suspensionssystem i pukupp hang, der begrænser overførslen af energi til stativer og hardware, og yderligere styrker kernens naturlige resonans.

Studioease Shell-pakke

Inkluderer lavvandede pukor og gulv pukor dækker en bred vifte af spillestile. Den lavvandede ljupet accelererer log respons og er lettere at tune lidt højere uden at ofre krop eller magt i lyden. Meget velegnet til trommeslageren, der har brug for et stort sæt til alle musikalske genrer.


[B] Rock Shell-pakke

Indeholder størrelser, der dækker en bred vifte af musikalske stilarter. Denne konfiguration tilbyder en blanding af magt og alsidighed, velegnet til trommeslageren, der ønsker en bærbar kanon sæt og spiller mange forskellige musikalske stilarter.


Fusion Shellpack

Indeholder mindre størrelser og er lige så velegnet til rocktrommeslageret, der har brug for et bærbart, velklingende kit, som for jazztrommeslageret på udkig efter alsidighed.