Carl Martin Two Face

1.895,00 kr.
Varenummer: WSHOP-718

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Carl Martin Two Faze er en dobbelt vintage fase skift fodpedal. Designet af Holm Malmquist.

1
+
Tilføj til kurv

Carl Martin Two Faze dobbelt vintage fase skift fodpedal. Designet af Holm Malmquist, som kombinere den gamle vintage stil fase skiftende, med den moderne teknologi fordele i forbedret kvalitet i lyd og headroom ydeevne.
Den har to identiske, men uafhængige sæt af hastighedskontrol. Hver "Faseskifter" har en LED-indikator, der lyser, når den er i brug, og som også blinker en indikation af hastighedsindstillingen.
Carl Martin Two Faze har en mono indgang / output via kvart tomme jack's. "On"-kontakten giver dig mulighed for at aktivere eller omgå de to Faze. Den "vælg" switch giver dig mulighed for at skifte mellem de to fase indstillinger midten sang eller midten sæt uden at skulle komme ned på knæ for at ændre kontrol.
Carl Martin Two Faze  det perfekte valg til guitar og keyboard, eller som en fremragende effekt til basguitar. Den  er meget rig på lyd, det er stille, og vigtigst af alt, ændrer ikke den grundlæggende lyd.
Carl Martin Two Faze har en indbygget, reguleret (+-12V) strømforsyning, som gør det muligt for os at designe kredsløb af højeste kvalitet med maksimal ståhøjde.