Carl Martin Quattro

4.525,00 kr.
Varenummer: WSHOP-724

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Med den klassiske guitar tone forsvinder ned ad vejen for digitale modellering forstærkere og effekter, Carl Martin er stolt af at introducere Quattro  4 af de mest populære Carl Martin effekter i én pakke.

1
+
Tilføj til kurv

Carl Martins prisbelønnede Compressor/Limiter kredsløb med enkelt styringer til kompression og niveau. To-Kanals overdrive har afbrydere til on-off, og kan vælge mellem stykket og high-gain faser, og kontrol for tone og niveau. På klassisk vis har Vintage Chorus en hastighed og en dybdekontrol.  vintage stil Echo har kontrol for niveau, tone, gentagelse og tap-tempo, samt en on-off switch. Ingen svært at læse skærme, ingen menuer til at rulle igennem, bare set-up og spille ingen enklere multieffekt på markedet! effekt loop indbygget mellem overdrive og kor effekter for at særlige drev eller fuzz pedal, der er en del af din lyd.
Du får også den berømte Carl Martin byggekvalitet, ultra stille skift, en høj kvalitet on-board reguleret +/-12V strømforsyning, som giver os mulighed for at bruge de fineste komponenter giver den største mængde af headroom, og lav effekt impedans, som efterlader din forstærker lyder præcis som din forstærker.
Carl Martin, maksimere gennemsigtighed, fleksibilitet, enkelhed og kvalitet i en pakke ... The Quattro.


For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.