Carl Martin DeLayla XL

2.995,00 kr.
Varenummer: WSHOP-720

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Carl Martin DeLayla XL er designet og udviklet med ét mål for øje

1
+
Tilføj til kurv

Carl Martin DeLayla XL er designet og udviklet med ét mål for øje: At skabe en overlegen ekkopedal med samme lydkvalitet som den originale DeLayla, men med nye udvidede funktioner og  alligevel med nogle af de samme funktioner, der anvendes i vintage tape forsinkelse enheder.
For at opnå dette, har vi indarbejdet en anden forsinkelse hoved (slapback) (svarende til at bruge to hoveder samtidig på et bånd forsinkelse).
SLAPBACK-fodkontakten bruges til at tænde eller slukke for det andet forsinkelses hoved.
SLAPBACK-knappen styrer blandingen af hoved forsinkelse 


forsinkelses hoved. Bevægelse med uret favoriserer det andet forsinkelses hoved; Mod uret favoriserer den største forsinkelse.
SB-TRIM-knappen finjusterer det andet forsinkelseshoveds tidsindstilling i forhold til det oprindelige forsinkelses hoved, og dermed er det muligt at skabe forskellige forsinkelsesmønstre, der går fra streng slapback til way beat. TEMPO-hanen er en tempo-funktion i realtid, så du kan trykke på forsinkelsestiden for at matche sangens nøjagtige beat.
Carl Martin DeLayla XL har også en indbygget reguleret strømforsyning.
Resultatet er en varm, glat lyd, der minder om de vintage tape enheder, der anvendes i 50'erne og 60'erne, kombineret med moderne funktioner.
Carl Martin DeLayla XL er i stand til at fange en af de sværeste lyde: At autentiske rock'n roll slapback ekko, at digitale processorer ikke er i stand til at efterligne.