Carl Martin Chorus xII

2.335,00 kr.
Varenummer: WSHOP-713

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Carl Martin Chorus xII er en dobbelt stereo kor fodpedal.


1
+
Tilføj til kurv

Carl Martin Chorus xII er en dobbelt stereo kor fodpedal. Designet af canadiske elektronik guiden Daniel Van Kranendonk, enheden er resultatet af fem års omhyggelig forskning og udvikling.
Det har to identiske, men uafhængige sæt af hastighed og dybde kontrol. Hvert "omkvæd" har en LED-indikator, der lyser, når det er i brug, og også blinker en indikation af hastighedsindstillingen.
The Chorus xII har en stereo udgang via to kvart tommer stik. "On"-kontakten giver dig mulighed for at angribe eller omgå omkvædet. Den "vælg" switch giver dig mulighed for at skifte mellem de to omkvæd indstillinger midten sang eller midten sæt uden at skulle komme ned på knæ ændre kontrol.
Carl Martin Chorus xII er det perfekte valg til guitar, bas eller keyboards. Det er utroligt rig på lyd, helt stille, og vigtigst af alt, ændrer ikke den grundlæggende lyd.
Carl Martin Chorus xII har en indbygget, reguleret (+-12V) strømforsyning, som gør det muligt for os at designe kredsløb af højeste kvalitet med maksimal ståhøjde.