Carl Martin Bass Chorus

2.345,00 kr.
Varenummer: WSHOP-723

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.

Bass Chorus er det første i Carl Martins nye serie af baseffekter .og viser en virkelig overlegen kvalitet i forhold til andre i samme prisklasse.

1
+
Tilføj til kurv

Bass Chorus er det første i Carl Martins nye serie af baseffekter. Selv om det ligner i funktion til den ældre Chorus XII, Selvfølgelig forbliver kvaliteten den samme, og det nye hus omslutter også den regulerede +/-12V strømforsyning for maksimal ståhøjde og klarhed.
Så hvorfor designe et særligt omkvæd bare for bas? De fleste kor effekter på markedet er designet til guitar brug og derfor er mid-range tunge. Bass Chorus er blevet grundigt finjusteret, så den fulde effekt af omkvædet er tydelig så langt ned som lav B.
Ligesom sin forgænger er Bass Chorus en dobbelt stereo effektpedal med uafhængige sæt hastigheds- og dybdestyring. Knappen 'Vælg' giver dig mulighed for at bruge eller omgå effekten, og 'On'-knappen giver dig mulighed for at vælge mellem dine to omkvædindstillinger. Der er en LED, der viser, at effekten er slået til, og hvert kor har sin egen LED-indikator, der blinker ved hastighedsindstillingen. En ekstra funktion med Bass Chorus findes, når du skifter fra en langsom omkvæd til en hurtigere omkvæd, effekten hastigheder langsomt for at 'phat' vintage Leslie effekt!
Bass Chorus er det eneste valg for bas kunstnere, når du sammenligner funktioner . . . . . Carl Martin kvalitet, enkelhed, fleksibilitet og gennemsigtighed


For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.