Artesia Performer WH el-klaver white

1.995,00 kr.
Varenummer: ORMER-WH

Varen er på lager levering 1-2 hverdage 


Her får du et klaver der er let og håndterbart til at tage med under armen, fuldt klaviatur tangenter samt pedal. 32 toners polyfoni. 


1
+
Tilføj til kurv

Elklaver udstyret med 88 tangenters klaviatur og semi-vægtede tangenter. Med dette komplette 88 tangenters klaviatur, kraftige højttalersystem, og en særdeles  levende og autentisk klaverlyd, er Performer nok  et af de bedste el klaverer i denne  prisklasse.

Artesia Performer byder her på samplede lyde,der er baseret på Supra Sound sampling teknologi. 3-lags Supra Sound sampling som giver en smuk, dyb og udtryksfuld flygellyd, og samt derudoverindeholder  Artesia Performer 11 ekstra lyde, såsom EPiano, Organ, Strings m.fl.

Med en dybde på kun 27,3 cm kræver Performer derfor kun meget lidt plads, og med en vægt på 8,6 kg er el klaveret meget  let at anbringe eller flytte rundt på i hjemmet, også hvis du skal have det med ud at spille, så er Artesia Performer hermed  bygget til også at kunne udfylde det.


Med Artesia Performer får du et 88 tangenters elklaver med indbygget lydsystem på 15 watt, 32 toners polyfoni, 12 lyde, rumklang- og chorus effekter og indbygget metronom. Derudover får du hovedtelefonudgang, nodeholder og sustain pedal

Artesia Performer kan problemfrit tilsluttes en computer via USB, og leveres inklusiv strømforsyning og sustain-pedal