Artesia PA-88H+ el-klaver

3.595,00 kr.
Varenummer: PA88H

Varen er på lager levering 1-2 hverdage 


Rigtig godt begynderklaver til attraktiv pris, 88 vægtede hammer tangenter  

16 indbyggede lyde samt og  

15 watt stereo højtaler system. 1
+
Tilføj til kurv

PA-88H+ som er det billigste el klaver udstyret  88 tangenters Hammer Action klaviatur  vægtede tangenter, som Artesia laver. Det er samtidigt ét af de  mest efterspurgte elklaverer, der  efterhånden har fundet vej til mange stuer, skoler, musikskoler og øvelokaler. 

Hammer Action tangenter

Klaviaturet på PA-88H+ er baseret på de  vægtede Hammer Action tangenter. Er konstrueret på en sådan , at tangenterne i klaviaturet har en vis  tyngde og derfor yder en smule modstand, når man trykker tangenterne ned. Denne egenskab har Artesia hentet fra de  akustiske klaverer og flygler, og er en egenskab, mange klaverlærere sætte stor r pris på, at et el klaver har. Det er perfekt til den nye  pianist, som  er i gang med at opbygge sin fingerteknik, og det gør overgangen til et akustisk klaver meget nemt  Ud over det  er der her  mulighed for at kunne  justere anslagsfølsomheden mellem low, normal og high, så pianisten kan tilpasse anslagsfølsomheden til  det anslag, som  foretrækkes..

Avanceret digitalteknik

På Artesia PA-88H+ lyde er hermed  baseret på en stor  sampling teknologi. Artesia har på en   avanceret måde  digital teknik optaget lyden af de bedste akustiske klaverer og har  kunne placerer  disse i PA-88H+. Ved at bruge stereo-bølgeformer, og ved at sample hver lyd ved tre forskellige anslagsstyrker, der skaber Artesia en dyb, rig og mere rummelig lyd,og  reagerer autentisk og musikalsk på dit spil.
Med en dybde på kun 34 cm kræver PA-88H+ kun meget lidt plads, og med en vægt på 14 kg er elklaveret let at anbringe eller flytte rundt på i hjemmet, og hvis du skal have det med ud at spille, så er Artesia PA-88H+ bygget til at kunne klare dette.

Godt og solidt klaver

Med dette  Artesia PA-88H+ får du et her  88 tangenters elklaver med indbygget lydsystem på 15W, hele 64 toners polyfoni, 16 lyde, rumklangs og chorus effekter og indbygget metronom. Ud over det  får du hovedtelefon udgang, nodeholder og sustain pedal

Artesia PA-88H+ kan uden problemer  tilsluttes en computer via USB. Leveres inklusiv strømforsyning og sustain-pedal.

Tekniske specifikationer for Artesia PA-88H+ el-klaver