Artesia DP-3 Plus el-klaver

4.795,00 kr.
Varenummer: DP3+

Varen er på lager levering 1-2 hverdage

Rigtig flot kvalitets El-klaver udstyret fuldt klaviatur

Dette klaver har 88 hammer vægtede tangenter incl  tre pedaler

er udstyret med 64 toners polyfoni

samt Udgang til 2 hovedtelefoner

1
+
Tilføj til kurv

Artesia DP-3 Plus er et flot  kvalitets elklaver, der  ikke kun udmærker sig med sin store flotte dybe  lyd, det har også et tiltalende design, der passer godt  til ethvert møblement. Det er  udstyret med alle indbyggede funktioner, man har behov  for at spille og er desuden udrustet med et  88-tangenters klaviatur anslagsfølsomme samt  vægtede hammertangenter og et pedalsæt med sustain, sostenuto samt soft pedaler.

 

Det vægtede hammer  og anslagsfølsomme klaviatur der læner sig op ad  Artesia’s Action design som  giver pianisten en dynamisk respons og en god spilbarhed. Det er samtidigt  muligt at kunne tilpasse  tilpasse klaviaturet ved at ændre anslagsfølsomheden , at der skal et lettere eller et hårdere tryk på tangenterne, før en tone udløses. Split-, layer- og lektionsmodus d som  giver pianisten mulighed for at korrigerer  klaviaturet til kreativ brug eller til undervisning.

 

Dyb og ekspressiv flygellyd . Artesia DP-3 Plus byder på både 3-lags og 3D sampling, der er baseret på Supra Sound sampling teknologi. 3-lags Supra Sound sampling som giver en smuk dyb og udtryksfuld flygellyd og derudover har DP-3 Plus 7 ekstra lyde, herunder EPiano, Organ og Strings.

 

Samt byder DP-3 Plus på en masse forskellige tilslutningsmuligheder,  samt USB til MIDI og USB til Host Port. som betyder, atder  kan tilsluttes alle dine USB-enheder til DP-3 Pl smartphones, tablet’s samt  bærbare computere.Her åbner sig en masse fantastisk muligheder som  at få adgang til al den musiksoftware og Apps,som i dag er tilgængelige til optagelse og indlæring. Artesia DP-3 Plus er kompatibel med de nyeste software og musik apps, herunder alle større DAW programmer. Du kan bare tilslutte det medfølgende USB-kabel til din bærbare computer, tablet eller smartphone; opsætningen er hurtig og nem. Derudover har Artesia Pianos sluttet sig sammen med JoyTunes og har inkluderet deres prisbelønnede "Piano Maestro" app, når man erhverver sig et DP-3 Plus. Denne app er kun kompatibel med iPad, der er mange identiske  apps til Android, Windows og Mac, som du kan nenytte..