Artesia DP-2 el-klaver

4.295,00 kr.
Varenummer: DP2

Varen er på lager levering 1-2 hverdage.


Kvalitets El-klaver med fuldt klaviatur

Rummer 88 hammer vægtede tangenter med to pedaler

 Incl 2 x 25 watt højttalersystem

El Klaver med anslagsfølsomme tangenter og pedal 

1
+
Tilføj til kurv

Det vægtede hammer  og anslagsfølsomme klaviatur som  baseret på Artesia’s design der  giver pianisten en dynamisk respons og en rigtig god spil barhed. Det er samtidigt  muligt at  få tilpasset klaviaturet ved at ændre anslagsfølsomheden  at der  derved skal et lettere eller et hårdere anslag på tangenterne, før en tonen udløses. Split-, layer- og lektionsmodus som giver pianisten mulighed for at konfigurere klaviaturet til kreativ brug eller til undervisning.

 

Flygellyden er dyb og ekspressiv. Artesia DP-2 byder på både 3-lags og 3D sampling, som er baseret på Supra Sound sampling teknologi. Den 3-lags Supra Sound sampling giver en smuk dyb og udtryksfuld flygellyd og derudover har DP-2 7 ekstra lyde, herunder EPiano, Organ og Strings.

 

 DP-2 på en række forskellige tilslutningsmuligheder, somen USB til MIDI og USB til Host Po  du kan tilslutte alle dine USB-enheder til DP-2, herunder smartphones, tablet’s og bærbare computere. Der åbner sig en masse fantastisk muligheder ved at få adgang til al den musiksoftware og Apps, der i dag er tilgængelige til optagelse og indlæring. Artesia DP-2 er kompatibel med de nyeste software og musik apps, herunder alle større DAW programmer. Du skal bare tilslutte det medfølgende USB-kabel til din bærbare computer, tablet eller smartphone; opsætningen er hurtig og nem. Derudover har Artesia Pianos sluttet sig sammen med JoyTunes og har inkluderet deres prisbelønnede "Piano Maestro" app, når man erhverver sig et DP-2. app er kun kompatibel med en  iPad, men der er mange lignende apps til Android, Windows og Mac, som du kan bruge.