Om DWLmusik

Lolland Falsters største Musikbutik med stort udvalg af musikinstrumenter og tilbehør.

Der  lagt en  masse spændende udstyr lige fra stik kabler  guitarer og klaverer og meget mere og håber du vil give dig tid til at bevæge dig rundt på siden og finde det du har brug for.

Vi har prøvet at finde frem til det udstyr vi tænker kunne være  interessant i webshoppen, der er rigtig mange vare i vores fysiske butik, men af gode grunde kan vi ikke have alt som er repræsenteret på shoppen da der ligger mere end 3000 vare i webshoppen.

Du er altid velkommen til at høre om varen befinder sig i butikken. Har vi det ikke ,skal vi nok få det bestilt og bestiller du inden kl 14.00 er varen som regel dagen efter .

Det er en  helt klar vision  at varer skal leveres så hurtig det overhovedet er muligt og har nogle leverandører der løfter vores opgaver meget professionelt. 

Der er samtidig muligt at vi finansierer din vare til en lav rente, du skal dog kreditgodkendes som vanligt.

Når lånet er bevilliget sendes pengene til os, vi hæver først beløbet  når ordren er ekspederet og  derefter kan få sendt din vare hjem til dig.

Vores fysiske forretning er beliggende på Nordfalster hvor vi har mere end 300m2 at boltre os på Butikken rummer nyt og brugt udstyr hvor vi har fundet frem til en niche at sælge kommisionsvare også. 


Følg med på facebook herBilleder fra butikken